Licentie overeenkomst - Injona maakt digitaal lezen en luisteren mogelijk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Licentie overeenkomst

Producten

Algemeen.

Injona levert digitale schoolboeken/content op maat, die heel vriendelijk en gemakkelijk in gebruikt zijn.
Door een uitgebreide scanservice waarbij wij gebruik maken van onze kennis en expertise, professionele scanners en de nieuwste innovatie technieken die up to date zijn.
Er kan op het door u aan te leveren tekstbestanden en boeken © copyright van toepassing zijn. Als dat zo is mag alleen de persoon met een leesbeperking de digitaal omgezette bestanden gebruiken. In dat geval  is het niet toegestaan om het digitale bestanden te kopiëren of aan derden ter beschikking stellen dan wel te verspreiden.   
Wij zijn in staat om uw documenten/school-studieboeken te verwerken,tot een bewerkt digitaal bestand te denken aan PDF of Kes. Onze bestanden zijn van zeer goede kwaliteit en daarbij natuurlijk is er rekening gehouden is dat het kleine werkbare bestanden zijn voor een optimale werking van de ICT hulpmiddelen of voorleessoftware. Het daadwerkelijke OCR proces (ofwel verwerken van een plaatje naar leesbare of herkenbare tekst) is echter compleet wat anders.
Onze digitale bestanden worden voor  95% gelezen door alle ICT hulpmiddelen. En daar bij is de lees volgorde toe gevoegd ook de extra kopjes onder de plaatjes worden voorgelezen. De digitale bestanden zijn beveiligd door een wacht woord die de scholen eventueel zelf kunnen aanpassen. Ook voor slechtziende kunnen de bestanden tot 1000 % vergroot worden.

Licentie  1

Licentie 1 is standaard drie jaar geldig en geschikt voor 3
bevoegde gebruikers die hetzelfde boek nodig hebben. Het
digitaliseren van het boek is gratis, maar u moet wel zelf
het schoolboek aanleveren. Het bestand wordt standaard in PDF bestand geleverd. De kosten per/jaar zijn € 45,- incl btw en geldt voor een duur van 3 jaar. De  CD’s moeten na drie jaar, volgens de overeenkomst, teruggestuurd worden naar Injona.
(Prijswijzigingen voorbehouden).
Voor een andere periode van 1 tot 6 schooljaren  gelden
andere prijzen neem daarvoor even contact met ons op.

Licentie  2  

Licentie 2 is standaard drie jaar geldig en geschikt voor 5
bevoegde gebruikers die hetzelfde boek nodig hebben. Het
digitaliseren van het boek is gratis, maar u moet wel zelf
het schoolboek aanleveren. Het bestand wordt standaard in PDF bestand geleverd. De kosten per/jaar zijn € 68,- incl btw en geldt voor een duur van 3 jaar. (De  CD’s moeten na drie jaar, volgens de overeenkomst, teruggestuurd worden naar Injona. Prijswijzigingen voorbehouden).
Voor een andere periode van 1 tot 6 schooljaren  gelden
andere prijzen neem daarvoor even contact met ons op.
Het leasen van digitale boeken

De licenties voorwaarden: zie ook de algemene voorwaarden van Injona

De  licenties zijn voor scholen en instellingen bedoeld, die dezelfde digitale bestanden voor meerdere leerlingen met dyslexie of een andere leesbeperking nodig hebben.
Injona biedt
u daarmee de mogelijkheid om voor een periode van 1 a 6 schooljaren een CD-rom/DVD te leasen met een digitaal boekbestand/content naar keuze. Dit wordt dan samen vast gelegd in een Overeenkomst met de school/instelling en Injona.
De boeken blijven bij Injona op geslagen, als Cd-rom/DVD terug zijn gestuurd volgens de licentie overeenkomst dan worden de boeken ook weer terug gestuurd.

Voor elke te digitaliseren boek bestand moet de gegevens
worden ingevuld op het  opdrachtformulier voor desbetreffende leerling van wie is vastgesteld dat hij/zij dyslexie of eenandersoortige leesbeperking heeft.  
Een kopie van de deskundigenverklaring dient bijgevoegd te worden. Dit alles is nodig om het digitaliseren en kopiëren juridisch te waarborgen.
Wij helpen u  bij met het opzetten van een overzichtelijk excel bestand waar de scholen alleen de  namen van de leerlingen en de ISBN nummers  van de schoolboeken en de klas  invuld.
Vandaar uit kijken we welke licenties nodig zijn en wordt er een licentieovereenkomst opgesteld.
De digitale bestanden/content wordt per dvd of cd naar de school of instelling gestuurd. Deze kan dan de school of instelling eventueel zelf op de server  of Magister zetten . Zodat elke leerling met zorg behoefte zijn studiepakket
op zijn iPad of laptop kan zetten. Daar mee nemen wij u een hoop werk en tijd uithanden en wordt het allemaal overzichtelijker.
Deze extra service is gratis en zit in de prijs inbegrepen  van de licentie overeenkomst zo kijken we samen per
schooljaar wat er eventueel nodig is.
Injona denkt graag met u mee.
Alle content van Injona kan natuurlijk ook  gebruikt worden op de alle Apple producten zoals iPad en iPhone en met of zonder gebruikt te maken van voorlees apps.        

Licentie  3


Licentie 3 is standaard drie jaar geldig en geschikt voor 10
bevoegde gebruikers die hetzelfde boek nodig hebben. Het
digitaliseren van het boek is gratis, maar u moet wel zelf
het schoolboek aanleveren. Het bestand wordt standaard inPDF bestand geleverd. De kosten per/jaar zijn € 109,- incl btw en geldt voor een duur van 3 jaar. (De  CD’s moeten na drie jaar, volgens de overeenkomst, teruggestuurd worden naar Injona. Prijswijzigingen voorbehouden).
Voor een andere periode van 1 tot 6 schooljaren  gelden
andere prijzen neem daarvoor even contact met ons op.

Licentie  4  

Licentie 4 is standaard drie jaar geldig en geschikt voor 40
bevoegde gebruikers die hetzelfde boek nodig hebben. Het
digitaliseren van het boek is gratis, maar u moet wel zelf
het schoolboek aanleveren. Het bestand wordt standaard in PDF bestand geleverd. De kosten per/jaar zijn € 175,- incl btw en geldt voor een duur van 3 jaar. (De  CD’s moeten na drie jaar,volgens de overeenkomst, teruggestuurd worden naar Injona. Prijswijzigingen voorbehouden.)
Voor eenandere periode van 1 tot 6 schooljaren  gelden andere prijzen neem daarvoor even contact met ons op.


Copyright© 2010-2017 Injona®  Ontwerp Injona studio.
Het INJONA logo is een geregistreerd handelsmerk.
Injona - Postbus 41 - 5854ZG - Nieuw Bergen LB - Tel: 0485-215550.  
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu