Scanservice Injona ® - Injona® Maakt digitale lezen en luisteren mogelijk.

Injona ®

Injona
Maakt digitaal lezen en luisteren mogelijk.
Ga naar de inhoud

Scanservice Injona ®

  

  
SCANSERVICE IN 10 STAPPEN

 
STAP 1

 
Vul het opdrachtformulier in. Dit kunt u vinden op downloads  (vul opdrachtformulier)in. Maak een afdruk van het opdrachtformulier met de door u ingevulde gegevens. En stuur of mail dit door maar ons.

 
STAP 2

 
Stuur of mail het boek of het tekstbestand samen met het ondertekende opdrachtformulier en een (dyslexie-)verklaring op naar Injona. Maar het ook mogelijk dat wij de boeken bestellen voor u  maar dit in overleg.
POSTADRES:
   Injona
  info@injona.nl
  Bommelrorstraat 2A
  5854 CS Nieuw Bergen (Lb)

 
STAP 3

 
Na ontvangst beoordelen wij de kwaliteit van het ingestuurde materiaal. Vervolgens maken we een offerte op maat die u per e-mail toegezonden krijgt. Gaat u akkoord met de offerte dan wordt gestart met digitaliseren zodra wij de betaling hebben ontvangen.

 
STAP 4

 
Een boek of ander ingebonden tekstbestand wordt netjes aan de rugkant losgesneden, zodat er losse bladen overblijven.

 
STAP 5

 
Deze losse bladen worden volautomatisch gescand. Dit kan in zijn geheel of in delen van 40 tot 50 blz per keer gebeuren.

 
STAP 6

 
Het nu ontstane digitale bestand wordt ingelezen en OCR-bewerkt, waarna het standaard als PDF-bestand wordt opgeslagen. Voor een geringe meerprijs schrijft Injona het voor u weg op een CD-rom of DVD. Met een wachtwoord kunnen de bestanden worden beveiligd.

 
STAP 7

 
Extra bewerking: het PDF-bestand kan voor een geringe meerprijs omgezet worden tot een KES-bestand.

 
STAP 8

 
Extra bewerking: naar gesproken tekst. Het PDF bestand kan ook nog omgzet worden naar een Mp3-bestand. Vervolgens kan Injona dit Mp3-bestand beschikbaar stellen op een beveiligd gedeelte van de website. Met behulp van een code kan op de site worden ingelogd, waarna desbetreffend bestand 24 uur per dag te beluisteren is via een eigen PC.

 
STAP 9

 
Het boek wordt weer ingebonden met behulp van Combbind systeem. Het totale digitale bestand wordt eventueel op een CD-rom of DVD/USB  gebrand.

 
STAP 10

 
Het boek of uw andere digitale-tekstbestanden worden samen met de CD-rom/DVD-USB   per post naar u verstuurd.

 
Meer info over onze diensten ? Bel ons......
 
 

 

 

 

 

 
Copyricht © Injona 2010-2020
Het INJONA logo is een geregisteerd handels merk. Ontwerp:Ruud en Injona studio.
In het kader van onze dienstverlening verwerken wij persoonsgegevens.In onze privacyverklaring (pdf) informeren wij je over hoe wij met persoonsgegevens omgaan.
 
Terug naar de inhoud